Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Didn't promise

 

I

Didn't promise a rose garden without thorns

 how ever  

I would make them less sharp

Or

at least try

So

even if you walked in my blood

.

You'd be safer..




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-21 09:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra med känsla i denna!
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing