Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda blå



Ur minnenas vrå
älskande kysser himlen

Blank är spänningen
där ytan smektes

Rund är den kärlek
i evighetens cirkel

Helgade av palettens
fria gyllene blå








Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-05 08:57



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Gudomligt rart.. å snyggt!
2014-09-05

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing