Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden


Tiden iakttar

allt levande

tiden som alltid

tar plats

känner

mellan dagens väggar

väver blandade känslor

frågor ställs

mellan dagens väggar

ger kraft längs vägen

vägen utan slut

______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 131 gånger
Publicerad 2014-05-21 14:50



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Slut finns ju.
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén