Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

 

 

Vill du så kom

Bland blommor och bin

Är doften stickande ljuv

som att leva med mig

finner  kärleken dig

över fälten av pussar

Drunknar jag i oss

och låter solen torka

fukten i det gröna 

där våra kroppar smeks

av styrkan att

leva




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 253 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-22 13:31



Bookmark and Share


  axveronika
fin
2014-05-27

    ej medlem längre
"av styrkan att
leva"
Gott.
2014-05-26

  Anders Granström
Dikten andas liv, och lust! Gillas!
2014-05-22

  Lars Hedlin
Livets grunder mixas väl..bra ,)
2014-05-22

  Eliza-69
Vackert...
2014-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Vackert!
2014-05-22

  Marianne Räf
Ett utomordentligt trevligt slut på denna dikt! Ordföljden ordurvalet skänker
Sisu i mig. Gjorde dikten är min
Upplevelse! Underbart, att se dig
på sidan/sajten, igen!
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing