Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god knows I want to break free

sjung du om dina svunna tider
om prickiga mönster
i solskensgräs

om varma dagar
i en klätterställning
om cigaretter
som försvinner från mitt minne
precis som du

in the summer
you will fade away
and be decreased to simply
something vague


så jag ska sluta drömma
om dansen som var så
levande att mina skor gick sönder

och jag ska sluta älta
ciderburkar och david bowie
alla ljusa dagar








och du fanns i mitt huvud




Övriga genrer av matrjosjka
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-27 16:12



Bookmark and Share


  Mike
Underbart skrivet! du levererar en sån skön känsla,
2008-02-20

  Lola
Wow!
Assköna formuleringar och inte alls förutsägbart! Jag är imponerad.
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

matrjosjka
matrjosjka