Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria tankar

 

 

 

Inatt

återkallar jag dina mjuka lena ord

 som den blåa molnen

din längtan

famnar mig ömt

genom tomma rader

en punkt stannar

när två själar möts

en komma fastnar

i  dina ljuva tankar

med avundsjuka blickar

doften av sommar

slingrar sig med varma regndroppar ...

 

... berusande känsla

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-23 21:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-05-31

  Lars Hedlin
Starkt i känslan gillas mycket!
2014-05-27

  Bengt VIP
Du skänker av din glädje. Tack


2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Stilla och mjuk återblick...
underbar känsla i orden...
2014-05-24

    ADI Nehlin
ljuvligt och finstämt
2014-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemodiga fin toner spelar en melodi i din dikt.
2014-05-24

  M M Mannheim VIP
Ja verkligen en berusande känsla som du förmedlar på ett så fint sätt.
2014-05-23

  Angel of love
Så ljuvligt vackert skrivet.
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One