Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ser samma saker,du och jag

svalor faller till marken
vita svalor blir röda svalor
döda svalor.

och medan du står och ler
dör jag av längtan till dig

vi ser samma saker
du och jag
samma saker

för på nätterna lånar jag dina ögon
för att kunna se ljus lånar jag dom
så att vi kan se samma saker du och jag

så jag inte behöver se igenom
spegeln på mitt nattduksbord.


Och jag drunknar

minnet av en känsla
smeker min kropp
och jag drunknar,
drunknar i minnen
som vill dra mig ner
ner i djupet.
ner i glömskan.
verkligheten bleknar,
koncentrationen bryts
och allt är glädje och sorg
virvlandes kring varandra
i en sann fantasi.
i ett minne av en känsla.
i en dröm om igår.




Fri vers av mazlin
Läst 600 gånger
Publicerad 2004-08-26 22:29



Bookmark and Share


    joanna
Jag häpnar
:0
2005-08-03

  Staffan
Skön text tycker jag. Skön rytm. Fortsätt skriva, du har stor talang.
2005-04-12

  odyne

2005-01-13

    Sandra Petersson
vacker dikt..
2004-08-26
  > Nästa text
< Föregående

mazlin