Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Blodgivare

Världen
blöder

världen
behöver
blodgivare

öppna
famnar

möjlighetstänkare
bra lyssnare 
och talare
 
välskrivare

goda
grannar

stressnivåsänkare
småsysslare
avskalare

vi kan klara
oss utan
slavdrivare

som tom
skramlar

skrävlare kränkare
putslustiga
förtalare

angivare

lystet
scannar

varje jagets blänkare
välputsade
förhalare

avlivare

liknöjt
samlar

testosteronstänkare
uppmusklade
neandertalare

världen
behöver
inte bara

köpare
och säljare

men
blodgivare

väljare
och betalare




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-25 08:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Världen i ett nötskal! Renovering fordras med det snaraste innan undergång.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren