Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vatten

Ibland tänker jag att allt spelar någon roll. Och det regnar alla dagar då vi är lediga och jag vet inte hur vi ska få källaren torr och jag tänker att det är något som vill kana ned för axeln,
som ett axelband, begraver ansiktet i händerna genom det öppna fönstret
trä som sakta mjuknar
allt vatten som rinner




Fri vers av Laisa
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-25 16:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tack för den sköna betänkande lässtunden
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Laisa