Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Gitarren är kvinna

Kvinnan
har lånat 
gitarren
sin kropp

gitarren 
har lånat
kvinnan
sin röst

se min hals
höfter
sköte
talar gitarr

hör klang
av mina strängar
över ljudhål
talar kvinna

allt
samspelar
med grundtonens
kärna
i klanglådans
botten

talar gitarr
och kvinna

talar båda

båda

kvinnan
är gitarr

gitarren
är kvinna




Fri vers av Petter Wingren
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-26 12:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så har jag tänkt många gånger!
Kurvig och vacker med sensuell klang.
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren