Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggen friska

Spara natten
i en kupad hand

se hur vatten
glittrar ibland

samla nattens dagg till föda
bland livslinjer och ärr

spara gårdagens möda
till en sämre dag tyvärr

låt så tungan smaka
det natten givit

få glädjen tillbaka
som någon beskrivit

daggens livgivande kraft
spritter i magen

så drick den som saft
så blir daggen som dagen

fuktig och glittrande frisk






Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-26 21:47



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Det var fint :)
Hörde Lars Lerin i P1 förut
Får en känsla av
Att du har fångat
Det där seendet,
Den där känslan...
Precis som han kan.
Skört, starkt, magiskt!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter