Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi blir ett







Mjuka händer

smeker


En tungspets

utforskar


Starka armar

håller om


Ögon slukar

med blicken


Mjuk mun

kysser smakar


Känslor heta vilda

ligger i luften


Nakna heta kroppar

inneslutna i varann


När två blir en

i en extas som når

sin kulmen o allt

stannar till när vi

blir ett




Fri vers av Eliza-69
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-27 00:35



Bookmark and Share


  Connie
Gillar!
2014-05-28

    ej medlem längre
Jättesensuellt..snyggt <3
2014-05-27

  Lars Hedlin
Härlig Erotic!
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69