Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


DHL

Cyklade
uppför

lydigt
på min
kant

syra
i lårmuskler

kött
åtkomligt

för
plåtmonster

ogillar
skarpt
obscent
finger

lyft
mot 
medtrafikant

aldrig jag
så förnedrar
mitt kön

DHL-tradaren
tar mig
bakifrån

fullastad
med tomhet

flera mil lång
orkan

tutar
han

han tutar
på mig
den ....

allt förtryck

alla
orättvisor

blixtrar
genom mitt
huvud

stolt 
att jag bara
ögonblickstänkt

lyfta mitt
välskapta
finger

...för chauffören
utan ansikte
var jag
redan
passé




Fri vers av Petter Wingren
Läst 227 gånger
Publicerad 2014-05-27 09:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra att det stannade vid tanken!
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren