Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas Yvonnes semestervikarie Mina


Yvonne

- Under dagarna de fina
gör Mina timmarna mina
troget till timmarna sina!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-28 15:28



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja tycker synd om alla vikarier som kämpar med sina timmar.
2014-06-02

  Marianne Räf
Du skriver så fina hyllningsverser
till andra, mest kvinnor tror jag !
Jag borde veta, du har publ. minst
2 till mig ! Personlig tack för det!
2014-05-31

  Connie
Lyckliga Mina som får så vacker poesi!

För fyrtio år sedan arbetade folk tolv timmar om dan och det kallades slaveri. Nu arbetar man fjorton timmar om dan och det kallas extraknäck ;)
2014-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter bra...
2014-05-29

  louisegirl
Så bra då..;)
Bra skrivet!
2014-05-28

  Lars Hedlin
Yes så bra :)
2014-05-28

    ej medlem längre
Fint rimmat och diktat till Mina
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck