Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd luftballong

Vi reser tillsammans
glömmer vardagen och
njuter av stunden tillsammans

Vi upptäcker universum
genom varandra och
andas med samma andetag

I luftballongen reser vi
i tiden mellan tankarna och
ser det vi inte trodde var möjligt

I morgon dröjer känslan kvar
minnen av alla oförglömliga
resor i vår luftballong

 




Fri vers av annacecilia
Läst 448 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-27 22:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för att du delar känslan ;)
2014-05-28

  WyS VIP
De resorna är oförglömliga!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia