Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 maj


Det är den jävla blodssorgen som väcker mig och en våt filt av tystnad och stumhet. Ute. Blåser gråvind och skitkallt. Ja ja, huvudet ner och fötterna upp. Det är ju ändå bara att bita ihop och banka sig rak som gäller. För jordgubbar är en felkonstruktion och diamanten, skurvagnen och de sura fåglarna väntar. Och ett helt jävla fucking regn av karameller plus ett samtal med en gråtok.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 109 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-28 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP