Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Enter

Han satte
sugröret 
till den digitala
enheten

sög i sig
allt

på insidan
av ögonlocken
stod skrivet
ettor och nollor

transkriberade
till underhållande
ramsor

som han
snöt ut genom
näsan

blundade
nästan alltid

hans sista
ord var 

Enter




Fri vers av Petter Wingren
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-30 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren