Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Kyss

Blad
av al

på kvist
av al

på gren
av al

på stam
på rot
i jord

yta
av vatten

på sjö
av vatten

från bäck
av vatten

från regn
av vatten

från moln
av vatten

från yta
från sjö
från djup

vindil
från vind

från långt
borta

från
variationer

i luftlager
och landskap

doppar
varsamt

alblad
i vattenytans
kyss




Fri vers (Fri form) av Petter Wingren
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-31 06:12



Bookmark and Share


  Connie
Vackert i det millimeternära!
2014-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Att se det stora i det lilla är du en mästare på.
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren