Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångsvanens sorg

i ett lexikon för musik
söker jag vackra sånger

om sorg

bläddrar bland bladen
efter toner som förlorats

när tomhet

där finns den glömda visan
om sångsvanens sorg
över sin döende make

de som skulle levat
samman en hel livstid

jag sjunger den sången nu
sedan länge
sjunger jag den

alltför ofta
och alltför starkt





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-31 19:36



Bookmark and Share


  Midnatt
Hjärtegripande!
2014-07-07

  Midnatt
Hjärtegripande!
2014-07-07

  Flicis VIP
Den texten kändes, i hjärtat...
2014-06-05

  Nanna X
vacker sorg
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP