Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

En vän är någon
som alltid finns,
någon som alltid
stannar kvar,
även när det blåser ...

ej först sätter sig själv i lä.






Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-31 21:47



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så sant så! Sista meningen - perfekt.
2014-06-01

  Gunnel Eriksson VIP
Utmärkt definition med udd.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP