Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Spegelblank utsikt

Hållsviken
kastar
stränder
och skogar

huvudstupa
helt stilla
mot spegelyta

lyfter
ömsint
mastvilsen
segelbåt

mot otråcklade
våtgardiner

Vårdkasberget
omsluts
i djupet

av vårfiskars
gälsång

där vi
andlöst
drunknar
i höjder




Fri vers av Petter Wingren
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-01 18:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker naturbild i vårtecken. Man förundras över skönheten.
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren