Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Ord i väntan

Ord
vill bli 
skrivna

trängs
med sylvassa
stöttor

mjuknar
smyger 
sig in

genom
tankens
kryphål

ni föddes
en gång

av en
mänsklig
hjärna

någons
tunga

drejade er
mot läppar

andades
flygkraft
i konsonanter

tonstyrka
i vokaler

musikalitet
i samspel

mellan
innehåll
och form

inte
behöver ni
trängas
och smyga

vänta

visa
ert värde

vila




Fri vers av Petter Wingren
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-01 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren