Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Namnet Jesus

Namnet 
Jesus

river upp
kaskader
av reaktioner

barrikader
barriärer 

innanför 
och utanför

ursäkter
fanatism

kärlek

hopp
besvikelse
tvivel
förtvivlan

glädje
tacksamhet
ömhet

om namnet
Jesus 
skulle
användas

naturligt
mellanmänskligt
i dagligt tal

bland rörmokare 
hårdrockare

blöjbytare
avbrytare

ideologer
pianopedagoger

bullbakare
nattvakare

städare
avklädare

bilförsäljare
pillersväljare

trixare
festfixare

gäster
präster

skulle vi leva
i ett helt annat
samhälle

frågan är:
vilket?




Fri vers av Petter Wingren
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-02 05:59



Bookmark and Share


    ryttarinnan
mycket vackert..
2014-06-02

  aol
Verkligen betänkansvärt
2014-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Namnet Jesus är det namn som är över alla andra namn.
Det borgar för en full och härlig frälsning. Namnet är också världens mest HATADE namn eftersom det står för SANNING och HELIGHET.
Människan vill leva i sin synd och sina lögner. Därför flyr hon från världens Ljus. Ljuset avslöjar, exponerar. Och Jesus är inte den snuttefiltstomte som lögnaktiga präster vill få Honom att framstå som utan LEJONET AV JUDA!
På poeter.se är den kristna tron den i särklass mest hånade och avskydda.
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren