Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Mellan

Mellan
något
okänt

och något
annat
okänt

hänger
min existens
på en tråd

det kallas
Liv

ett okänt
antal Nu

sammanvävda
till tidsflätan

jag balanserar


ropar jag
bakåt

in emot
fästet 

i mitt
ursprungs
okända
mörker

får jag
inget svar

ropar jag
framåt

in emot
fästet

i min
framtids
okända
mörker

får jag
inget svar

min tro
glöder röd

av kärlek
till kärlek
är mitt bröd

mitt liv
och min död




Fri vers av Petter Wingren
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-02 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren