Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lust och fägring stor

Det sjunger i kjolen
när hon dansar sig fram
virvlande hö bildar rök
lungsiktigt lyser solen

bak vägens vindlande krök
där dansar hon in sommar
med lust och fägring stor
hon nalkas det hon längtar

bak kröken där Albert bor
där väntar glädjens rus
i liten rödmålad stuga
en stund av värme

i väntan på sommartid
med lust och fägring stor
i huset där Albert bor
med föräldrarna bredvid




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-02 20:24



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
En sommarnovell i diktform
Känslan av klassisk svensk film.
Romantik, dramatik...
Far och mor, hopp och besvikelse,
Tilltänkta och tillkommande...
Ja, nä förlåt, jag rycktes hän...
Fin, målande text. Gillar :)
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter