Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära nypon

Det var i slutet av sommarens början

De moderliga rosorna
Var flämtande, tunga

De sjöng sina dova sånger och
Spred sin mogna doft

Så hotade de lusten med sin död
Och fick den att dansa




Fri vers av Marta
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-02 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här dikten dansar ljuvligt
2017-05-03

  Maria Natasja
Gillar..

Bra.
2014-06-02

  Wallpaper punch
gillar diktens tunga dova doft
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta