Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sköte





Hela mitt sköte

längtar och dunkar hett

efter din sköna

sprängfyllda kuk

som bultar av

längtan

efter mitt sköte




Bunden vers av Eliza-69
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-03 01:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hård längtan
2018-11-27

  Lars Hedlin
Gottigt!
2014-06-04

    ej medlem längre
Mmm...<3
2014-06-03

  Connie
Ett sprängande passionerat möte mellan älskande. Gillas mycket!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69