Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett skämtsamt rimmande...


Ett nyp

Grönt lyser gräset
med fästingar och andra kryp
vill du hålla dig frisk
välj annan plats

för ett nyp




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-03 10:58



Bookmark and Share


    häxängel
...å en applåd för kommentaren nedan
2014-06-04

  Solitaire VIP
Inget för fästfolk alltså,
Att lägga sig i
Och förutom alla småkryp,
Även risk för allergi
Men om vi aktar oss för allting,
Hur roligt kan det bli?

2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter