Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väven

Universum väver samman blåa och gröna trådar

De fladdrar för vinden, dansar över himlen

Där mellan himmel och land finns vi

Solens strålar leker med väven

Stjärnorna förseglar väven med silvertråd

Vävens mönster bildar vårt nu

 

 

 




Fri vers av annacecilia
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-01 15:51



Bookmark and Share


  WyS VIP
Tycker om!
2015-06-04

  Lars Hedlin
VAckert som bara den!
2014-10-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
fint väveri
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia