Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstertid

Den blomstertid nu kommer
finstämt och vackert.
Mer behövs inte...
hjärtat svämmar över.
Finklädda förväntansfulla
otåliga att få möta livet.
Lycka till och njut
glädjen finns i stunden.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-04 20:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2014-06-09

  ULJO
Härligt
2014-06-06

  anits VIP
En mycket fin sommarhälsning.
2014-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt för till exempel skolavslutningen...
2014-06-04

    ej medlem längre
En sån underbar sommarhälsning.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP