Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksslag




Lägg din trygga hand

på mitt mjuka bröst

känner du hur mitt hjärta

slår och dunkar snabbt

men ändå mjuka trygga

kärleksslag

för dig och din fina närhet








Fri vers av Eliza-69
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-05 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner <3
2014-06-05

  aol
Fint
2014-06-05

    ej medlem längre
Vackert!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69