Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr


Trevligt

Skriv
En Trevlig
Dikt

en trevlig
dikt

skriv
Livet Är Trevligt

livet är trevligt

skriv
Vi Bestämmer
Att Livet Är Trevligt

ni bestämmer
att livet är trevligt

skriv
Alltså Är Livet Trevligt

alltså är livet trevligt

skriv
Vi Bestämmer Vad Som 
Är Trevligt

ni bestämmer vad som
är trevligt

Du Härmar Väl Inte Oss
På Ett Otrevligt Sätt!

jag härmar er otrevlighet
på ett trevligt sätt
med ironi

jag bestämmer mig
för att använda
ironi

dikten ska
tolkas
ironiskt

den som inte
förstår ironi

kan inte läsa
denna ironiska dikt

prova och
läs en annan
dikt

kanske en
mindre
ironisk
dikt

om att livet
är trevligt

sluta
läsa

har ni
slutat läsa

bra

nä det
har ni
ju inte!




Fri vers av Petter Wingren
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-05 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren