Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsgrubblerier

Jag undrade vart Tiden tog vägen

Du sa att Tiden springer iväg när man har roligt

De sa att Tiden går fortare ju äldre man blir

Han känner att Tiden inte kan gå mycket fortare än den gör nu

Hon sa att Tiden är en illusion

Och snart betydde Tiden ingenting

tiden var meningslös




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-05 23:06



Bookmark and Share


  Vox
"som en sten som ligger still i en flod med forsande vatten" - Wikipedia om hur somliga upplever tiden. Inte visste jag att ett uppslagsverk kunde vara så poetiskt. De slår dock inte din dikt. Vacker och tankeväckande!
2014-06-29

    ADI Nehlin
kloka ord...tyckte om
2014-06-15

    ej medlem längre
funderar på konstanter
allt borde vara i rörelse
ständig förändring

och det i sig kanske är
en konstant

eller en paradox
2014-06-05

  altruistisk
Vackert!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson