Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i juni eller nått


när inte ens pappersklipp hjälper utan mer får allting att kännas ännu mer fragilt och fucking skört som fjärilsvingar tänker jag att det säkert skulle hjälpa om man var en sådan där svår nöt och inte en marshmallow




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 123 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-06 08:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, nog vore det skönt att vara en nöt
och inte en marshmallow! Briljant!
2014-06-06

  Per Blomqvist
Din dikt lämnar spår av nötter. Inte allergisk alls mot marshmallows.
2014-06-06

  Lehva VIP
Underbar!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP