Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BarbEnt.

 

 

Jag är ingens historia, knappt min egen

 

fast besluten har jag lagt år mellan kommatecknet

de dagar som är levs en efter en.

 

Mina minutrar dansar genom fingertopparna och dess rörelse

är för länge sedan glömd, per automatik och rent lydnadsmässigt

gör de uppror för de bestämmer själva.

 

Otkxu...och!

Det ryms inte mycket liv där.

 

Men ändå.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-06 11:33



Bookmark and Share


  ULJO
Väl skrivet som alltid
2014-06-06

  KYREUS of Sweden
Jordnära & Fint
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP