Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristad i mig

en fristad i mig
här inne
jag kan skrika skratta kratta
kratta? nej,
joddla!
ja, joddla
tala rakt ut och
lyssna
till ekot av mitt innersta
i högljudd enskild avskildhet
och jag kan drömma
kan drömma fritt fånigt fult
fult?
ja, fult!
skitigt ofint generande ärligt
behöver inte rodna,
aldrig rodna!
aldrig stå till svars
för det
det är mitt, bara mitt
mitt eget.




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 1535 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-14 01:03



Bookmark and Share


  aol
Underbart säger jag, tycker om.
2016-09-09

  Lorenzolars
Håll hårt i ditt
2012-01-04

  Yrre VIP
Och detta var sant och mer än mycket bra!!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh