Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde sången (än så länge)

Fjärde sången
och det verkar kunna bli
hur många som helst

Men jag ser inte det som något problem
jag vägrar
se det som ett problem

Jag skulle med ändlös förtjusning räkna
första kyssen
tolfte famnen
ända till den
hur-många-som-helste gången vi somnar
samtidigt
på samma kudde
utan att ha borstat tänderna
(för det hanns liksom inte med)
och på ett sådant sätt
att vi inte riktigt vet
vems arm som är vems
och vems tår som kittlas mest

men
än så länge
väntar jag

Har inte börjat räkna än
Kan än så länge bara räkna

sånger




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 599 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-15 11:48



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Det finns ett ord som kan beskriva den här texten....
WOW!!

Bra skrivet och härliga tankar.
2011-06-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vilken underbar text.

(Och vilken härligt IKEA-capodaster!)
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh