Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femte sången (från ett skälvande hjärta)

Från ett skälvande hjärta

hör: sången!

Strängarnas vibrationer

och resonansen

i min mage

 

Hjärtat sjunger

nysträngat

med en ny sorts förtröstan

 

För vi är där nu

Vi är faktiskt där nu

Som jag drömde

 




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 667 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-03 10:57



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Wow. Några små ord, men de har sån glädjerik energi!
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh