Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undviker att se på dig.

Jag såg dig.
Fast jag undviker att titta på dig.
Fast jag låtsas att jag är precis som vanligt.
Så är jag påverkad
av det de säger att du sagt.
Jag är trevlig
men samtidigt så avståndstagande
så leende
men mina ögon undviker dina
jag vet inte vart jag skall göra av mina händer
jag fladdrar vidare med mina vänner
trots att du också borde vara en sådan
du borde följa med
du vet inte att jag vet
och jag önskar att jag inte hade vetat.




Fri vers av Jukebox
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-03-28 08:18



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Ah, ja gillar slutet !
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox