Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel men med skörhet


Så långt borta är de, de bortkomna orden.

De som försvann i väktarens aldrig stängda mun och de som spräcktes mellan de klor som sträckte in genom köttet in till det oskyddade hjärtat. Och tryckte till.

(but I am looking)

Du säger det är lätt att leva. Jag säger det är ingen konst om man lärt sig. Men att stå på kanten av universum kräver inte mod, bara ett brinnande blod och fingrar som aldrig slutar söka. Där finns jag.

(no I didn't fall but I didn't want live dead either)

Ändå är det märkligt osynligt. Eller kanske är det bara så begravt. Så skyddat. Av lager. Och sprickorna är så sköra, så svåra att se. Liksom svartblänket.

Eller kanske kan jag bara inte.

(but I am still trying)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-06 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP