Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag 19.13

tänk hur skönt det hade varit
att bara släppa taget
släppa taget om allt
och bara falla
falla handlöst ut i tomma intet


oj nu drömmer jag igen

förlåt vart var vi?




Fri vers av chipsfelle
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-06 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chipsfelle
chipsfelle