Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag 01.40

tio miljoner grader

och
du blomstrar likt en
supernova

sköljer över mig
strålar igenom mig

likt ett crescendo som aldrig
någonsin tar

slut


du fyller upp mitt vakuum
och
bränner bort det orena


inom mig exploderar moln utav fjärilar

våra tidslinjer möts och smälter samman


vi
är starkare än alla världens
kärnvapen




Fri vers av chipsfelle
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-23 01:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag älskar dig så jävla mycket
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

chipsfelle
chipsfelle