Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cumulus, Cirrus och allt det där


jag somnar ofta med halsbränna

och den där jobbiga sortens klump i bröstet

men

när jag väl sluter mina ögon

sveper bilder utav moln förbi
allt känns bra och jag
är
hel

min kropp är tung och mitt huvud är fyllt


jag tänker på dig

som mest ca

alltid




Fri vers av chipsfelle
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-19 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chipsfelle
chipsfelle