Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inte blodet fattas


samla mig varligt när jag inga ord har
och lägg mig i en hängmatta
med stjärnor ovanför och nynnande jord inunder

åh låt mig ligga där medans du viskar sagor i mitt öra
sagor om hur livet också är, när ben är ben
och blodet inte fattas




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 125 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-06 22:04



Bookmark and Share


  Anita Westin
En bön läser jag det här som. Och en längtan. Befria mig från stressen kanske? Vackert och känsligt.Andra radens slut stör mig emellertid då övergången till rad 3 blir onödigt komplicerad. Stryker du mjukt är problemet avhjälpt!
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP