Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se framåt!


Måste vara svårt
att vara roddare.

Att se framåt
men samtidigt vara
bakåtsträvare.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-07 13:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Firnurligt skriven!
2014-06-09

  anits VIP
Kul och fyndigt skrivet.
2014-06-07

  Lehva VIP
Ha, ha.. Både fyndigt och klokt.
2014-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Kul skrivet...:-)
2014-06-07

  Ingrid Trolle
Mycket rolig tanke!
Vi sitter alla i samma
båt!
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP