Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oansenligt alfabet

Hela inret längtar
efter att ditt namn
ska återgå
till att bara vara bokstäver.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-07 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här smakar så utsökt. Mastigt nedkokt, reducerad önskan. Gillar!
2014-06-07

    ej medlem längre
Det här var fint kondenserat av det känslokalejdoskop som obevekligen dyker upp när allt gått åt helvete, eller åtminstone hamnat utanför den bild man målat upp i sitt inre!
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle