Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny militärallians

 

Nu när det är så oroligt i världen

många i vårt land vill 

att vi ska gå med i NATO!

 

Det svenska försvaret 

minskar 

och trots att pengar anslås

räcker det inte till mycket.

 

Sossarna vill tillsluta 900 miljoner

men ett enda JAS plan

kostar 1 miljard!

 

 Så jag tänket att istället för att gå med i NATO

skulle vi gå med i en militärallians

med Putin och Ryssland?

Han verkar ju ha resurser!




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-08 00:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att vi inte ska gå med i någon militärallians överhuvudtaget och att alla militärapparater ska skrotas.

2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP