Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuttekuddar




Ögongodis

är mina charmbollar

och är dina snuttekuddar

som du kan vila ditt

trötta huvud på och

snutta dig mätt på




Fri vers av Eliza-69
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-08 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättesöt liten text.
2014-06-09

  ULJO
Gulligt
2014-06-08

    ej medlem längre
Smack <3
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69