Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig mer att vara barn

Jag kommer aldrig mer att vara barn. Jag kommer snart aldrig mer att vara ung. Jag samlar inte längre på servetter eller klistermärken eller stenar eller snäckor. Jag minns att jag ville lära mig att spela munspel. Eller piano.
Ibland hör jag en solskenshistoria och jag tror att jag plötsligt ska finna glädjen i att samla på servetter så länge att jag har fler servetter än någon annan.




Fri vers av Laisa
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-09 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laisa