Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Fisk

Lax
sill
flundra

rödspätta
gädda
strömming
torsk

smakar hav
mot gom
och tunga
tuggar 

smälter 
sjöarnas
djup

muskelminnen
från liv
under ytan

ljusbryt
genom
vattnens
linser

i stekpannans
färgrika kyddning

simmar in
genom
vävnader

söker
hemvist
i sinnenas
innersta fäste

där gälar
blir lungor




Fri vers av Petter Wingren
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-09 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren